Țesături Și Textile

Suntem distribuitori angro de stofe și țesături

Avem mai mult de 331 de tipuri de țesături textile.

Gamă largă de culori, astfel încât să puteți realiza o multitudine de proiecte. Îmbrăcăminte sportivă, uniforme, în curând modă, încălțăminte, casă, saltele și tapițerie În catalogul nostru puteți găsi căptușeli nețesute, termoadezive, tricotate, termoadezive și cu ochiuri.

La Borman, avem o mare varietate de produse, acoperind un catalog larg de țesături și țesături textile, oferind cele mai bune prețuri de pe piață pentru profesioniști și realizând o muncă completă pentru a crește competitivitatea companiilor care lucrează cu noi.

Imagen tejido
Imagen tejido
Imagen tejido
Imagen tejido
Imagen tejido

Suntem furnizorul dvs. de încredere de țesături și angrosist de țesături. Oferim țesături cu ridicata, de la țesături la metru la țesături la rolă, acoperind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface toate nevoile dvs. creative. Aveți încredere în noi pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de țesături pentru îmbrăcăminte și țesături de înaltă calitate.

La Borman puteți cumpăra țesături de înaltă calitate și țesături la metru la prețuri incredibile. Țesături pentru producătorii de îmbrăcăminte de lucru, haine pentru bebeluși, costume de baie, îmbrăcăminte de munte, îmbrăcăminte pentru ceremonii, îmbrăcăminte de maternitate, producători de îmbrăcăminte regională, decorațiuni, perdele și multe altele pe care le puteți descoperi în catalogul nostru.

Aveți o idee de realizat legată de sectorul textil?

Nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta în orice fel putem.

Deveniți un client

Țesăturile și textilele noastre

La Borman suntem producători de țesături tricotate.

În catalogul nostru puteți găsi o mare varietate de țesături, de la cele clasice la cele mai inovatoare, precum și o gamă largă de opțiuni pentru a crea orice proiect textil.

Țesături naturale:

De la denimul clasic pentru articole de îmbrăcăminte rezistente, la durabilitatea twill-ului și la moliciunea tricotajelor fine, țesăturile noastre naturale sunt ideale pentru îmbrăcăminte casual, de lucru și de calitate.

Imagen tejido plano
Imagen tejido sarga
Imagen tejido sarga
Imagen tejido popelin
Imagen tejido rizo
Imagen tejido sarga
Imagen tejido felpa perchado
Imagen tejido

Țesături sintetice:

Explorați diferitele opțiuni pe care le oferim, cum ar fi neoprenul pentru articole de îmbrăcăminte rezistente la apă, imitația de piele pentru o notă elegantă, țesăturile elastice pentru îmbrăcăminte sport sau țesăturile din acetat, moi și strălucitoare pentru atingeri elegante și luxoase.

Imagen tejido sintetico para blusas
Imagen tejido
Imagen tejido microfibra
Imagen tejido calada sintético
Imagen tejido entretela termoadhesiva
Imagen tejido sintético
Imagen tejido neopreno
Imagen tejido microfibra

Țesături speciale:

Descoperiți țesături concepute pentru condiții specifice, cum ar fi pânza rezistentă rip stop și softshell-ul funcțional, perfecte pentru îmbrăcăminte de munte, îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte exterioară.

Imagen tejido rip stop
Imagen tejido softshell
Imagen tejido abeja
Imagen tejido softshell
Imagen tejido canvas
Imagen tejido calada
Imagen tejido softshell

Țesături decorative:

Transformați-vă proiectele cu opțiuni decorative, cum ar fi ștanțare, tricotaje piqué din granit, țesături imprimate, ideale pentru tapițerie și proiecte decorative.

Imagen tejido granito
Imagen tejido piqué
Imagen tejido gofrado
Imagen tejido gofrado
Imagen tejido piqué
Imagen tejido gofrado

Țesături tehnice:

Găsiți soluții practice, cum ar fi țesături cu ochiuri de plasă, țesături impermeabile, căptușeli nețesute, materiale termoadezive, țesături matlasate, softshell, perfecte pentru confecționarea de uniforme, îmbrăcăminte sportivă, îmbrăcăminte de lucru și îmbrăcăminte specializată.

Imagen tejido rejilla
Imagen tejido impermeable
Imagen tejido calada
Imagen entretela no tejida
Imagen entretela no tejida
Imagen tejido rejilla
Imagen tejido impermeable
Imagen tejido 3D

La Borman, nu numai că vă oferim o mare varietate de țesături, dar și o paletă extinsă de culori pentru a da viață proiectelor dumneavoastră de îmbrăcăminte. Fie că aveți nevoie de țesături pentru îmbrăcăminte sportivă, uniforme, haine pentru copii, perdele sau orice alt proiect creativ, catalogul nostru divers și colorat are soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Suntem partenerul dumneavoastră în căutarea de țesături și textile de înaltă calitate. La Borman, ne străduim să vă oferim diferite opțiuni în materie de țesături pentru îmbrăcăminte, asigurându-ne că fiecare rolă și fiecare metru respectă standardele. Aveți încredere în noi pentru a vă satisface nevoile creative cu țesături la prețuri avantajoase.

Vrei să știi ce fabricăm?

Puteți vedea toate țesăturile, țesăturile și garniturile pe care le avem pentru dumneavoastră în catalogul nostru!

Catalog
catalogo de borman