Borman

Suntem o companie din industria textilă dedicată fabricării, depozitării și furnizării de țesături și pasmanterie pentru toate companiile din acest sector.

Suntem o echipă dedicată muncii noastre. Scopul nostru este de a oferi servicii excelente și de calitate, oferind o soluție globală și coordonată.

Dorim să fim furnizorul dumneavoastră de referință pentru a facilita fabricarea produselor dumneavoastră textile.

Avantajele

Încercăm să facem tot ce ne stă în putință pentru a îmbunătăți relația pe care o avem cu clienții noștri din domeniul textil.


Recompensăm loialitatea față de compania noastră. Din acest motiv, oferim următoarele avantaje clienților noștri fideli

Specializare

Suntem extrem de specializați în furnizarea de țesături și accesorii pentru companii textile ca a dumneavoastră.

Varietate

Oferim o mare varietate de țesături și accesorii, avem mai mult de 5.000 de referințe.

Responsabilitate

Dispunem de un depozit central de textile în Zaragoza de peste 10.000 m2. Ținem în stoc permanent peste 10 milioane de metri de țesături și peste 30 de milioane de garnituri.

Aglutinare

Oferim cea mai mare varietate de produse de pe piața textilă la un singur furnizor, facilitând astfel procesul de achiziție.

Fără comandă minimă

Servim orice articol fără cantitate minimă. Nu vă obligăm să cumpărați mai mult decât aveți nevoie la un moment dat.

Calitate și încredere

Ne-am angajat să asigurăm calitatea produselor și serviciilor noastre textile. Mii de companii au încredere în noi pentru fabricarea produselor lor textile și ne aprobă compania.

Concordanță

Oferim un număr mare de materiale textile care păstrează consistența culorii și a calității între ele, astfel încât produsele dumneavoastră să aibă un finisaj omogen.

Cooperare

Colaborăm cu clienții noștri în dezvoltarea afacerii lor. Vă stăm la întreaga dispoziție pentru a încerca să vă ajutăm în tot ceea ce ține de domeniul nostru din sectorul textil.

Ințelegere

Fiecare companie și proiect necesită lucruri diferite. Nu ezitați să faceți orice propunere sau cerere. În ceea ce ne privește, ne angajăm să dăm tot ce avem mai bun!

Rapel anual

Sistemul nostru de bonusuri anuale este o practică larg răspândită în rândul clienților noștri și vă încurajăm să participați și dumneavoastră. Oferim un cupon de reducere progresivă pentru valoarea totală a achizițiilor anuale.

Quiénes somos

¿Quieres saber las ventajas que te ofrecemos?

  • Sin pedido mínimo
  • Un sólo proveedor para todos los productos que necesitas
  • Puedes solicitar muestras en caso de duda