Condiții Generale

CONDIȚII DE VÂNZARE

TVA no inclus în prețurile reflectate aici.

Pentru export se va plătii taxele de vamă.

Articolele ce apar in catalogul nostru pot suferii modificări în reproducerea grafică, din această cauză se recomandă solicitarea montrelor în caz de îndoială.

Acest catalog conține prețuri ce pot fi modificate fără notificare prealabilă. Prețurile noi din acest catalog intră în vigoare din data de 1 Marzo 2022.

În caz de litigiu, indiferent de cauza sau de natura acestuia, ambele părți se vor supune jurisdicției instanțelor din Zaragoza.

Orice comandă primit a BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L. accepta condițiile de vânzare stipulate în acest catalog și prețurile lui.

Marfa trimisă este propietatea lui BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L. până la data de primire a plății.

MOD DE PLATĂ

Modul de plata inițial este cu factură proforma și transferență anticipată pentru livrarea mărfii. Clienții noștrii: plată la 30 de zile F.F., cu acordarea prealabilă a creditului comercial.

În vânzarile pe credit și conform sumei totale, BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L. poate stabilii ca unica formă de plată, transferență bancară la expirarea facturii de plată.

CONDIȚII DE TRANSPORT

Tabla condiciones de transporte

Nu se vor trimite monstre, nici comenzi prin poștă sau firme asemănătoare, nici plata la livrare.

Nu se vor trimite mostre, nici comenzi de la agenția selecționată de client cu taxe poștale datorate, se vor efectua livrări cu transport preplătit doar prin agenția noastră de transport. Livrarea mărfii în așteptare se consideră, în scopuri de expediere, ca o noua comandă.

Costurile de livrare vor depinde de suma totală a mărfii:

 • Ceuta y melilla: por cada envío se cobrará un suplemento por “gestión de Dua” con valor 20,50 €.
 • Canarias: los envíos de mercancía con valor superior a 3.000 € se cobrará “gestión de Dua” con valor 20,50 €.
 • VERIFICĂ CALITATEA MATERIALULUI ÎNAINTE DE A SE FOLOSII

  Înainte de a manipula marfa este necesar verificarea materialului că este adecvat pentru utilizare și tratatamentul pe care îl vei folosii mai târziu.(spălare, uscare, expoziție, confecționare,frecare, tensiune și micșorare…).

  MOSTRE ȘI FORMATE PARȚIALE

  Prețurile indicate in catalog sunt pentru comenzi în format complet ( rulouri, pungi, pachete, etc…), la care se va adăuga TVA-ul în vigoare, prin urmare nu este necesar să se cumpere cutia completă.

  Dacă doriți o cantitate mai mică decât cea specificată în formatul minim, trebuie să adăugați la preț suplimentul specificat pentru fiecare articol, dacă este disponibil.

  În majoritatea produselor se admit comenzi de mostre și formate incomplete, aplicând suplimentul corespunzător indicat în prețuri.

  În toate comenzile de monstre se va încasa materialul, suplimientul de manipulare de format incomplet și costul de livrare.

  Suplimentul de manipulare de format parțial o mostră va fi de minim 2,00€, deci, dacă suma suplimentului pe cantitatea de metri sau unități solicitate este inferior valori lui, se va încasa minimul de 2,00€.

  Dispunem de mostre de fiecare produs, deja preparate pentru cumpărare, ce includ o mostră fizică, culoare și descripția tehnică. Culoarea mostrei e aleatorie, nu se poate alege.

  În mostrele solicitate ce nu specifică cantitatea, firma va înțelege că se solicită o unitate sau un metraj equivalent a 0,2 metri lineali.

  VÂNZAREA PENTRU PROFESIONIȘTI

  Firma BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L. Vende doar la profesioniști din sectorul textil. Se subînțelege cunoașterea și experiența profesionistului în alegerea și verificarea materialelor, părților diferite, culorile, combinarea lor, procesele de transformare, folosința, și forma în care vor fi folosite, pentru a alege sau nu produsul corect.

  Este necesar să se facă probele de uzură, spălare, tensare, uscare și micșorare… pentru fiecare material primit, pentru a verifica dacă produsul corespunde cu necesitătile dumneavoastra.

  Pentru a menține materialele in bune condiții, trebuie spălate și tratate conform intrucțiunilor fiecărui produs.

  CONDIȚII DE RETURNARE

  Înainte de a manipula marfa este necesar verificarea materialului primit, dacă e corect și corespunde cu necesităților dumneavoastră, în caz contrariu puteți contacta cu departamentul nuestro de incidențe pentru a realiza returnare sau schimbarea produsului ( e-mail: romania@bormantextil.com).

  Materialele pot varia de culoare, aspect sau performanță. Verifică fiecare articul de material înainte de manipularla.

  RECLAMAȚII

  Firma nu admite, nici nu preia controlul, de reclamațiile produselor alterate ce nu sunt conforme cu așteptările clientului. Înainte de a transforma marfa trebuie verificat dacă corespunde cu așteptările dumneavoastră.

  La recepția mărfii trebuie constatat orice defect del ambalaj în avizul de expediție de transport, alfel, asigurarea transportului nu va acoperii posibile reclamații posterioare ( înainte de 24 de ore).

  Reclamațiile pentru lipsa bunurilor nu vor fi acceptate atunci când acestea sunt expediate către terți (ateliere externe).

  RETURNĂRI

  Nu se vor admite returnări, nici reclamații după 14 zile de la recepția mărfii.

  Nu se admite returnări de produse alterate (derulate, tăiate, confecționate, ștampilate, spălate…) sau fără ambalajul lui original.

  Nu se vor admite returnări fără confirmarea anterioară din partea lui BORMAN INDUSTRIA TEXTIL S.L.

  Toate returnările de marfă vor fi comunicate în scris departamentului nostru de incidente ( e-mail: romania@bormantextil.com). Odată acceptată, se va gestiona pickup-ul mărfii de la adresa indicată și se va realiza abonarea sau schimbarea, după primirea și verificarea mărfii.

  În acele returnări a cărui cauze sunt din motivele clientului, se va scădea din abonul făcut partea corespunzătoare a costurilor de transport (conform tarifelor de trimitere) atât in transportu.

  Pentru toate returnările, departamentul nostru de incidente va aranja colectarea prin intermediul agenției de transport selectate de noi.